OGLINDĂ RETROVIZOARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Echipat cu camere video frontală și spate cu funcția Park Assist pentru a facilita parcarea cu spatele, imagine clară chiar și noaptea datorită DWR Iperglass™ 4K UHD, compatibil cu Apple și Android.

50% DE REDUCERE

Au rămas ultimele 7 bucăți
538L
269
00
L
  • 1 Dash Cam 4K HD PLUS
  • Livrare gratuită
  • Instrucțiuni în română
  • Garanție de 2 ani

PLATĂ LA LIVRARE

EXPEDIERE RAPIDĂ ÎN 24 DE ORE

Ecran LCD touchscreen de 9,5” HD

Ecran LCD touchscreen de 9,5” cu funcție de divizare. Afișează imagini din față și din spate de la ambele camere simultan. Camerele 4K Ultra HD acoperă complet 360° fără puncte moarte, ideale pentru depășiri și în cazul incidentelor.

Rezistent și compatibil cu iPhone și Android

Cu clasificarea sa de protecție IP66, este capabil să funcționeze în medii și condiții climatice extreme, complet protejat împotriva prafului și corpurilor străine în toate condițiile!

Protecție împotriva vandalilor și hoților pentru mașina ta 24/7

Protecția mașinii tale 24/7 împotriva furturilor, vandalismului și tentativelor de atac. Camerele înregistrează mereu, atât când mașina este pornită, cât și când este oprită, datorită senzorilor incorporați care înregistrează sunete și mișcări, permițând înregistrarea autonomă.

INSTALARE UȘOARĂ: Instalarea oglinzii și a camerei de mers înapoi durează doar câteva minute fără ajutorul nimănui.

SENZORI MEREU ACTIVI: Pot detecta coliziuni în timpul conducerii precum și sunete și zgomote atunci când mașina este parcată, permițând înregistrarea video și audio de înaltă rezoluție.

ASISTENT DE PARCARE: singura cameră auto care are un asistent de parcare integrat cu linii reglabile.

IMAGINI MEREU MAI CLARE: În orice ocazie, ecranul și camerele vor asigura întotdeauna imagini de înaltă calitate datorită Iperglas™ DWR, ANS și ecranului LCD iluminat care se ajustează automat pentru lumină și luminozitate.

ECRAN TACTIL: Toate funcțiile și meniurile sunt tactile și integrate în ecran. Toate funcțiile sunt multilingve, ușor de utilizat și intuitive, potrivite pentru toată lumea.

Recomandat de către clienții noștri!

Un număr impresionant de 99,7% dintre clienți au evaluat această achiziție cu punctajul maxim posibil.

⚠ ATENȚIE ⚠
Datorită cererii ridicate, suntem pe cale să epuizăm acest produs, așa că vă recomandăm să efectuați comanda cât mai rapid posibil!

Ofertă pe timp limitat!

+2876 CLIENȚII NU SE POT ÎNȘELA!

4,783 Recenzii de la clienți​

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stele

Alexandru

5/5
5/5

Produs extraordinar pentru călători! Am luat acest dispozitiv într-o călătorie de 8 zile și a funcționat impecabil tot timpul. Funcția CARPLAY a funcționat fără probleme, fără întârzieri sau erori. Dashcam-ul oferea înregistrări clare și detaliate, iar setările erau simple și ușor de înțeles. Una dintre cele mai bune părți era că se conecta automat de îndată ce urcam în mașină. În plus, puteam personaliza instrucțiunile vocale astfel încât să vină de la mașină, Bluetooth sau AUX. Am folosit opțiunea AUX și calitatea sunetului era cristalină fără interferențe electrice. Recomand cu încredere această achiziție!”

Ion

5/5
5/5

Comand pentru a treia mașină, acest oglindă este cea mai bună! Folosesc o imagine permanentă de la camera din spate, unghiul de vedere este bun, nu există zone moarte. Vânzătorul este foarte receptiv și rezolvă rapid întrebările.

Vlad

4,5/5
4.5/5

Și mie și soțului meu ne-a plăcut. Include un card video de 64 GB. Calitatea este bună. Nu am instalat încă camera ZV. Dacă este posibil, voi adăuga un feedback mai târziu. Cumpărat pentru 5070 R

COMO ENCOMENDAR?

Comandă

Completați formularul de comandă pe site-ul web

Apel

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta pentru a confirma comanda

Livrare

Veți primi produsul în 2-3 zile

Plată

Plata la livrare

Comandați acum și obțineți OGLINDĂ RETROVIZOARE MULTIFUNCȚIONALĂ la reducere -50%!

Livrare rapidă în 24/48 de ore și plată la livrare.

269.00 L

în loc de 538L

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A PLASA COMANDA DVS

Apoi veți fi contactat de unul dintre consultanții noștri care vă va oferi asistență complet gratuit.